top of page

DESPRE NOI

Incepand din 1994, EcoGeo este specializata pe un spectru larg de servicii, acoperind proiectarea, implementarea, interpretarea şi evaluarea investigaţiilor geotehnice, hidrogeologice si ecogeologice, pe tot teritoriul Romaniei. Sediile noastre se afla in Bucuresti si Bacau, unde este localizat si laboratorul nostru geotehnic, acreditat si dotat cu echipamente de ultima generatie.

EcoGeo dispune de personal profesionist cu experienta deosebita in domeniul geotehnic si hidrogeologic. Cei doi directori ai companiei aduna impreuna peste 60 de ani de experienta in acest domeniu, avand in palmares proiecte complexe de imbunatatiri funciare, infrastructura, hidrotehnica, dezvoltari industriale, si comerciale.

marca iqnet.jpg
Marca srac 9001.jpg
Marca srac 14001.jpg
Marca srac 18001.jpg
DESPRE NOI1.jpg

CERTIFICARI

Incepand cu anul 1999, EcoGeo este acreditata de MINISTERUL MEDIULUI pentru executarea de lucrari in domeniul hidrogeologic si intocmirea de documentatii tehnice pentru obtinerea avizelor si autorizatiilor de gospodarirea apelor.

De asemenea, suntem acreditati in sistem ISO, cu certificate pentru ISO9001, ISO14001 si OHSAS18001 pentru managementul calitatii, management de mediu si managementul resurselor umane.

Laboratorul nostru geotehnic este certificat de catre INSPECTORATUL DE STAT IN CONSTRUCTII pentru o serie larga de incercari.

EXPERIENTA

Plaja de lucrari efectuate de EcoGeo variaza de la proiecte deosebit de complexe de geotehnica si hidrogeologie cu investitii de ordinul milioanelor de euro (alimentarea cu apa a orasului Bacau - apeduct de 60km), investitii de infrastructura rutiera, feroviara sau energetica (drumuri, parcuri eoliene), investitii industriale (rafinarii sau sisteme de depozitare a produselor petroliere, fabrici si hale), investitii echipamente publice (sali de evenimente), investitii comerciale (cladiri de birouri, hipermarket-uri, hale logistice), ansambluri de locuinte de diferite dimensiuni, locuinte individuale.

Succesul de care EcoGeo se bucura constant se datoreaza experientei si pregatirii personalului nostru, investitiilor constante in echipamente si utilaje si abilitatii de a furniza servicii integrate si specifice, pentru rezolvarea nevoilor clientilor nostri.

CLIENTI

Portofoliul nostru de clienti este compus din persoane private, dezvoltatori sau companii de constructii, arhitecti, ingineri, departamente de stat si administratii locale.

bottom of page